Pagina's

zaterdag 25 november 2017

Warandeloop Beekse Bergen


25 november 2017

Warandeloop Beekse Bergen

Ik had verwacht dat deze loop meer door bosgebied zou gaan en dat je ook iets zou meekrijgen van de ‘Beekse Bergen’. Maar dat was niet zo. De route ging om een meer, niet echt door bos. Ik vond het niet zo goed georganiseerd. De nadruk lag op de crosswedstrijden die er die zaterdag ook waren (en de zondag erna) en ik had het idee dat ze deze wegwedstrijd er maar een beetje bij hadden georganiseerd. Ten eerste was de start op een heel andere plek als in de mail stond. Die (opblaas)boog stortte nog vóór de start in, dus was al helemaal het herkenningspunt verdwenen. Na de start moest de hele meute twee keer door een hele smalle doorgang, dus dat was 2x stil staan.
Onderweg kwam ons een auto rijdend tegemoet, was ook niet van plan te stoppen. En een hele kudde nordic walkers die gewoon met z’n drieën naast elkaar bleven lopen, dus moesten de hardlopers helemaal naar rechts om niet pootjegehaakt te worden door de stokken. De 10 km- en halve marathonlopers moesten de ronde van de 5 km meerdere keren doen, dus toen ik bij de start kwam werd gezegd dat ik links af moest slaan. Ik dacht dus dat ik mijn race gedaan had, maar later op de finishfoto’s en -video bleek dat de finish nog een meter of 200-300 verderop lag. Dus loop ik daar op mijn gemakkie op mijn horloge te klooien, terwijl de tijd nog gewoon doorliep….
Bovendien was dat laatste stuk een blubberbak waar ik bijna tot mijn enkels in wegzakte. Wel leuk voor de crosslopers, maar daar was ik niet voor gekomen.
De medaille was mooi, het weer was goed, én ik had een leuke tijd gelopen, maar verder viel het een beetje tegen.

(p.s. deze foto is thuis genomen, al dressed up voor de verjaardag van mijn moeder 😄)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten